google google-adwords tablet

Google Ads

Ads е рекламната мрежа на Google и е най-популярната дигитална рекламна платформа в света. С Ads вие можете:
 • Да таргетирате потенциалните си клиенти много прецизно
 • Да ви виждат винаги, когато влизат в Интернет
 • Да рекламирате в мрежата на Google Search, Google Display или в дете заедно
Всеки бизнес може да извлече полза от Google чрез създаване на Google Ads акаунт, с цел привличане на много клиенти. Ads ще ви донесе висок таргетиран трафик, т.е. плащате на клик. Вашата полза е, че плащате, само когато някой е силно заинтересован да кликне на вашата реклама, което го отвежда на сайта ви.
 • Да достигнете до потенциални клиенти, които търсят по ключова дума или фраза, свързана с вашия бизнес
 • Да създавате текстови реклами
 • Рекламите ви да излизат на челни позиции, в страни или под резултатите от търсенето, което генерират Google търсачки по ваша заявка/ при търсене в Google.
На база определени от вас параметри като бюджет, географски, контекстуални, поведенчески и други характеристики, ние таргетираме точнатa аудитория, която ви е нужна, за да ги докараме на вашия сайт посредством Google Display реклама, показвайки вашия банер в множество сайтове според посочените по-горе критерии и интереси на вашите потенциални клиенти. Какво ще постигнете:
 • Показвате се пред подходящите клиенти
 • Вашата кампания се оптимизира в нашата мрежа от множество сайтове
 • Изгражда се познаваемост на бранда или кампанията посредством нашата Google Display мрежа
facebook login

Facebook Реклама

Най-бързият начин да увеличите трафика си към сайта и лесно да достигате до нови клиенти.

Facebook е уникален с това, че рекламирайки в него, вие не таргетирате потербителите по ключови думи, релевантни на съдържанието на уеб сайта, а според профилната им информация. Facebook позволява на потребителите да „Харесват“ съдържанието на вашия сайт, Facebook страница, групи, линкове и всичко, което има бутон „Харесвам“. Всеки, който има Facebook профил, може да бъде таргетиран по неговите демографски характеристики от информацията, предоставена в профила: локация, пол, възраст, семейно положение, образователен ценз и др. На кратко, Facebook рекламата е насочена към хората, а не към съдържанието на сайта и достигането до него по ключови думи.
 • Лесно достигате до нови потенциални клиенти
 • Ангажирате потребителите си, повечето от тях са във Facebook
 • Отвеждате нови клиенти на сайта си, т. е. засилвате трафика на сайта си
 • Изграждате имидж на бранда и компанията
 • Промотирате новини и събития
 • Популяризирате Facebook страницата си
Много маркетинг специалисти гледат на Facebook рекламата в същата светлина, като Google Display мрежата. Тези рекламни съобщения не са чак толкова прецизно таргетирани, както когато потребителят търси продукт или услуга по ключова дума, но и двете рекламни платформи се прицелват в подходящи потенциални клиенти.
email email-marketing marketing

E-mail Маркетинг

Ако го използвате правилно, ще спечелите най-много клиенти спрямо изразходените разходи

Имейл маркетинг е форма на директен маркетинг, при която електронната поща се използва като средство за изпращане на рекламни послания до определена целева група от потребители. Към изпращаните електронни писма могат да се прикрепят файлове с активни препратки, визуални изображения и мултимедия.
Имейл кампаниите са най-мощният канал като честотата на кликаемост (генериране на конверсии) – 3% от общия брой получатели на имейли с рекламна цел достигат до вашия сайт. И когато става въпрос за конверсии (реализация на продажба), няма по-ефективен и мощен канал от този чрез електронната поща и имейла.
На практика средно 3% от получателите на имейли се отзовават и отиват на страницата, която получават на имейл съобщение като текст, картинка или мултимедия с линк към рекламираната страница. Това е висока възвръщаемост на инвестицията.
Не случайно по отношение на ефективно изразходени средства имейл маркетингът е най-добрият канал! За всеки 1 лев, похарчен за имейл маркетинг, средната възвръщаемост е 38 лева. Това прави 3800%.
ppc pay-per-click graph

PPC Мрежи

Плащате, само когато печелите!

„Рекламата чрез плащане за клик“ (“Pay per click“) е най-добрият начин да доведете посетители на вашия сайт, когато се нуждаете от трафик, и то на момента! „Плащането за клик“ е маркетингова техника, предпочитана, защото се плаща само за кликовете, които водят посетителя директно на сайта. Вашата полза е, че плащате, само когато някой е силно заинтересован да кликне на вашата реклама, което го отвежда на сайта ви.
Но като всяко голямо нещо, и тук има и големи предимства, и големи рискове – като например похарчването на голяма сума пари за незначителни или никакви резултати, ако кампанията ви не се менажира правилно.

Създаването на специфично креативно и подходящо за целевата аудитория съдържание и създаването на къстъм алгоритми, позволява покриване на по-голям обхват на целевата аудитория – по-голям „reach“ (достигане до потенциални клиенти) и ефективно реализиране на целите на кампанията. Най-общо целите могат да бъдат: увеличаване броя на гледанията на видео материали, повече преглеждане на уеб страници и повече прекарано време на даден уеб сайт.
creative abstract colorful

Криейтив

Криейтив не е самоцел – а стратегия за разширено онлайн присъствие и реални решения как да работи по-добре вашият бизнес!

Криейтивът не е самоцел, а е начин да придадем на вашия продукт (услуга) живот чрез създаване на:
 • Цялостна рекламна стратегия и концепция за марката или продукта според специфичната целева аудитория;
 • Подбор на подходящите рекламни канали и методи на реализация на цялостната рекламна стратегия;
 • Създаване на медия план;
 • Избор на подходящия „микс“ от канали и типове он-лайн реклама;
 • Създаване и реализиране на криейтив материали по медия плана;
 • Реализация и менажиране на рекламната кампания;
 • Своевременно отчитане на резултатите и измерване на ефективността на кампанията;
 • Промяна в кампаниите, каналите, рекламните криейтиви при необходимост;
 • Обобщаване и анализ на резултатите и подаване на отчети към клиента;
За да бъдете разпознаваеми, ние изготвяме за вас онлайн кампания за брандова идентичност
 • Ще ви разпознаят
 • Ще бъдете по-видими
 • Ще бъдете на повече места
 • Маркетиране на съдържанието (Content Marketing) – създаване на атрактивно съдържание на основния сайт;
 • Изграждене на производни на сайта страници с релевантно на целта атрактивно съдържание – landing pages;
 • Банерна реклама
 • Реклама чрез създаване на целеви страници, наречени „landing” страници
Целевата страница е интернет страница с маркетинг съдържание и дизайн, които целят Първо: да заинтригуват интернет ползвателя и Второ: да го отведат на Вашата страница. Може да се използва както за продукт, така и за услуга. Целевата страница се създава с конкретна цел, тя е креативна и насочена да носи конкретни дивиденти, да разяснява, убеждава и продава.

Опитът ни показва, че целевите страници увеличават шанса за продажба на продукт или услуга с над 80%.
web web-design www

Уеб Дизайн

Не просто дизайн а ОНЛАЙН КОНЦЕПЦИЯ, която продава вашия продукт или услуга!

Ние обичаме да творим красиви неща, които грабват, но всъщност не това е най-важното. Постигането на бизнес целите ви чрез онлайн реклама ни кара да бъдем комплексни в работата си: наред с предоставянето на данни за пазара, ние ви помагаме и с изработката на вашия уеб сайт като част от реализацията на общата рекламна стратегия.
В днешно време по-голяма част от бизнеса се прави онлайн. Това ни кара да бъдем по-смели и по-концентрирани в това да правим вашия бизнес модел по-успешен посредством онлайн решения за растеж на продажбите и повишаване на брандовата идентичност.

Добрите резултатите осмислят нашия труд, а всяко постижение ни прави по-ентусиазирани в реализирането на ефективна корпоративна или продуктова стратегия чрез изграждане на мрежа от уеб сайтове с рекламна цел: корпоративни, продуктови, „landing” (целеви) страници, уеб базирани материали, подпомагащи реализацията на онлайн кампаниите.

На кратко казано – ние правим всичко: изграждане на идентичност на бранда, управление на онлайн кампании и реклама в цялото интернет пространство.
2020 © Copyright Orbica Ltd. All rights Reserved.